Jeg var ansatt som nordisk politi sin representant på Solkysten i Spania i overkant av 4 år og i den perioden hjalp jeg mange nordiske borgere. Dessverre var det mange som ble lurt, svindlet, bedratt og truet. Språkproblemer, manglende kjennskap til spansk byråkrati og kultur gjorde ikke saken lettere for mange. Dessverre oppstår problemene ofte når nordiske borgere skal kjøpe, selge eller leie bolig. Ved å gjøre undersøkelser i fortid kan du unngå at du får ubehagelige overraskelser i ettertid.  Tenk om du kjøper din drømmebolig med utsikt ut over havet, og det blir bygget en blokk neste år som tar hele utsikten din! Ved enkle undersøkelser kan vi finne ut hva som skal skje i framtiden, og hvordan du kan unngå å falle i feller.

Høyesterett i Spania har nylig kommet med en dom som klart sier at de som har kjøpt timesharingsleiligheter med flytende uker kan heve sine kontrakter. Vi vet hvilke advokater som kan hjelpe til.

Jeg har opplevd at enslige nordmenn har blitt lurt til å betale ut penger feilaktig fordi de ikke kjenner sine plikter og rettigheter. Noen er blitt truet av naboer, og frastjålet gjenstander uten å gjøre noe med det fordi de ikke behersker språk og forstår hvordan de skal anmelde saken. De har derfor tapt verdier og blitt nektet forsikringsutbetalinger.

Spansk politi har begrenset kapasitet og ressurser. Vi har kapasitet og ressurser, og vi kan hjelpe deg slik at du slipper frustrasjoner og økonomiske tap. Våre samarbeidspartnere er dyktige advokater og tidligere politifolk som vi samarbeider med.

Navigare Security kan gjennom vårt kontaktnett i Spania, for en fornuftig pris tilby  tjenester og undersøkelser:

  1. I forbindelse med kjøp og salg av bolig
  2. Assistanse ved trusler, underslag og bedrageriforsøk
  3. Dokumentasjon for forsikringsselskap
  4. Assistanse ved sykdomstillfeller og død
  5. I hvordan sikre din bolig mot innbrudd og tyveri

Ring oss gjerne eller kontakt oss for en fri konsultasjon. Husk vi kjenner Spania, kulturen og ikke minst behersker språket.